20170520-MED_7178.jpg

👷🏼‍♀️ wij werken aan een mooi park!

Veelgestelde vragen

Waar is de ingang van het park?


Vanaf 8 november a.s. start de grootschalige renovatie van de parkeerplaats. 🚧 Door deze werkzaamheden zal vanaf 8 november tot 17 december a.s. de centrale parkeerplaats en ingang niet bereikbaar zijn. In deze tussenliggende periode is een tijdelijke ingang van het park gesitueerd 300 meter verder dan de bestaande ingang. Via daar kun je het park oprijden en parkeren op de centrale parkeerplaats of direct doorrijden richting de bungalow.
Waar parkeer ik mijn auto als ik op het park verblijf?


🚗 In deze periode is het toegestaan om je auto bij de bungalow te parkeren, mits dit niet zorgt voor overlast voor andere gasten. Indien je meer dan één auto per bungalow hebt, kun je die parkeren op de centrale parkeervoorziening, direct bij de tijdelijke ingang van het park.
Hoe werkt het inchecken?


📧 Een dag voor aankomst ontvang je van ons een mail over de incheck procedure.
Waar kan ik als dagbezoeker parkeren?


Vanaf 8 november a.s. start de grootschalige renovatie van de parkeerplaats. 🚧 Door deze werkzaamheden zal vanaf 8 november tot 17 december a.s. de centrale parkeerplaats en ingang niet bereikbaar zijn. In deze tussenliggende periode is een tijdelijke ingang van het park gesitueerd 300 meter verder dan de bestaande ingang. Via daar kun je het park oprijden. ➡️ Als je als dagbezoeker komt kun je jouw auto parkeren op de centrale parkeerplek, gesitueerd na de tijdelijke ingang. Middels bebording wordt je al wandelend verwezen naar het hoofdgebouw.
Zijn de receptie en het restaurant geopend?


🙋‍♀️ Tijdens de werkzaamheden zijn onze receptie, minishop en restaurant gewoon geopend. De actuele openingstijden bekijk je hier.
Heb ik overlast van de werkzaamheden tijdens mijn verblijf?


🧰 In de periode van 8 november tot 17 december wordt er werk uitgevoerd aan een aantal bungalows, de entree en parkeerplaats van het park. De direct omliggende bungalows waar werk wordt uitgevoerd zijn afgeblokt voor verhuur om zo overlast te voorkomen. 🚧 De werkzaamheden aan de entree- en parkeerplaats geven geen overlast, enkel de maatregelen die wij hebben moeten nemen ten aanzien van de tijdelijke ingang en aanpassing van het parkeerbeleid. Hierdoor kun je tijdens het verblijf meer verkeer op het park ervaren dan normaliter het geval is. 👷🏼‍♀️ Wij houden dit nauwlettend in de gaten en hopen op jouw begrip.