Join the team!

Vacatures

Onze jobs

Uitgelicht
Operationeel Expert

Je bent flexibel, proactief, gedreven en meer dan alleen gastvrij: jij gaat door het vuur voor jouw gasten en je team. Troubleshooting is voor jouw geen probleem want jij houdt je hoofd koel en vindt altijd een oplossing. Je bent enthousiast en werkt dagelijks met je team aan die 9+ ervaring.

Gastenservice

Als Veluwe ambassadeur ken jij de Veluwe op je duimpje. Ook sta jij altijd klaar om alle vragen van onze gasten te beantwoorden én deze voor te zijn! Gastheerschap zit in jouw DNA!

Stage lopen

Veel leren, goede begeleiding en een leuke tijd! Dat is stage lopen op Bungalowpark Hoenderloo. Welke studie je ook volgt, je hebt altijd een unieke ervaring!

Veluwe animatie

Naast knutselen en dansen met Koos Konijn bedenk en organiseer je de meest unieke activiteiten waarbij de natuur vaak centraal staat.

Schoonmaak

Schoonmaken is een vak! Schoonmaken geeft uitdaging! Schoonmaken is afwisselend!

Zeker in de huishoudelijke dienst op een bungalowpark.

De Boskantine

Jij verwelkomt onze gasten met echt gastheerschap in familierestaurant De Boskantine. Ben je onderdeel van de keukenbrigade dan maak jij van ieder gerecht een meesterwerk!

Facilitair

Ben jij technisch sterk onderlegd, handig, goed met gasten en heb je een sterk organisatorisch vermogen? Dan zoeken wij jou!

Meer weten over ons bedrijf? 

Solliciteren?

Vragen?

Wij zijn te bereiken via: 055 378 1808

werken@bungalowpark-hoenderloo.nl

Stuur ons gerust een bericht!

Bungalowpark Hoenderloo

 

Krimweg 140

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@bungalowpark-hoenderloo.nl

>>WhatsApp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle