Recent Posts

Wat denk jij... zouden ze echt bestaan..?

Kom het te weten bij het Kabouterpad Hoenderloo

Heb jij ze weleens gezien? Je vraagt je vast af wie je gezien moet hebben. De kabouters……..!

Ja, ik weet zeker dat ze er zijn en ook de boswachters van Staatsbosbeheer hebben een heel sterk vermoeden! Je kunt er zelf achter komen in de bossen rondom Hoenderloo.

Tijdens je zoektocht kunt je aan alles zien dat ze er echt leven. Let dus heel goed op als je buiten in de bossen loopt. Soms zie je kleine voetafdrukjes in het zand, hangt er buiten een wasje te drogen of zie je gras dat geplet is omdat ze er een dutje hebben gedaan. Je ontdekt het allemaal op het Kabouterpad van Staatsbosbeheer in het prachtige natuurgebied Schenkenshul. Kom daarom snel naar het Activiteitencentrum bij Bungalowpark Hoenderloo en ga samen met je familie en vriendjes op kabouteravontuur!

"Soms hangt er nog een wasje te drogen"

Bij het Activiteitencentrum op Bungalowpark Hoenderloo haal je alle benodigdheden voor een spannende kabouterzoektocht. Voor de kinderen is er een rugtasje met daarin iets te drinken én iets lekkers. Ook zit er een echte kaboutermuts in. In een tasje voor de (groot)ouders zit het kabouterboek en alle spullen die nodig zijn om de opdrachten en spelletjes onderweg uit te voeren.

Met de wangetjes rood geschminkt en de kaboutermuts op, ga je op zoek! De kabouterpaaltjes wijzen je de weg. Tijdens de route van circa 1 km lezen jullie onderweg het kabouterverhaal en doen jullie leuke opdrachtjes. Ieder seizoen heeft z’n eigen verhaal.

"Samen lees je het Kabouterverhaal"

Na een wandeling en zoektocht naar kabouters kun je heerlijk bijkomen in restaurant De Boskantine en nagenieten van de leuke kabouterwandeling!

TIP: Het Staatsbosbeheer Kabouterpad lopen met jouw kinderfeestje? Dat kan! Voor meer informatie neem je even contact met ons op via: info@bungalowpark-hoenderloo.nl of 055-3781808

Ingang: Krimweg 140, Hoenderloo

Tegenover Bungalowpark Hoenderloo

Kosten: € 5,- per kind

€ 10,- borg

Voor alle benodigdheden kun je terecht bij het Activiteitencentrum op Bungalowpark Hoenderloo direct gelegen tegenover de ingang van het Kabouterpad. Je kunt hier tevens parkeren en na afloop wat drinken in familierestaurant De Boskantine.

Patricia

Veluwe ambassadeur

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Stuur ons gerust een bericht!

Bungalowpark Hoenderloo

 

Krimweg 140

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@bungalowpark-hoenderloo.nl

>>WhatsApp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle