top of page
  • Foto van schrijverPatricia

Wat denk jij... zouden ze echt bestaan..?

Kom het te weten bij het Kabouterpad Hoenderloo

Heb jij ze weleens gezien? Je vraagt je vast af wie je gezien moet hebben. De kabouters……..!

Ja, ik weet zeker dat ze er zijn en ook de boswachters van Staatsbosbeheer hebben een heel sterk vermoeden! Je kunt er zelf achter komen in de Veluwse bossen rondom Hoenderloo.

Tijdens je zoektocht kunt je aan alles zien dat ze er echt leven. Let dus heel goed op als je buiten in de bossen loopt. Soms zie je kleine voetafdrukjes in het zand, hangt er buiten een wasje te drogen of zie je gras dat geplet is omdat ze er een dutje hebben gedaan. Je ontdekt het allemaal op het Kabouterpad van Staatsbosbeheer in het prachtige natuurgebied Schenkenshul. Kom daarom snel naar Hoenderloo en ga samen met je familie en vriendjes op kabouteravontuur!

"Soms hangt er nog een wasje te drogen"

Bij Bungalowpark Hoenderloo haal je alle benodigdheden voor een spannende kabouterzoektocht. Voor de kinderen is er een leuk kabouterrugtasje (knapzak) met daarin het kabouterverhaal en: een echte kaboutermuts.

Met jouw kaboutermuts op ga je op zoek! De kabouterpaaltjes wijzen je de weg. Tijdens de route van circa 1 km lezen jullie onderweg het kabouterverhaal en doen jullie leuke opdrachtjes. Ieder seizoen heeft z’n eigen verhaal.

"Samen lees je het Kabouterverhaal"

Na afloop krijgen de kinderen een mooi cadeautje van de kabouters én een echt kabouterdiploma. En na deze fijne wandeling en zoektocht naar kabouters kun je heerlijk bijkomen in restaurant De Boskantine en nagenieten van de leuke kabouterwandeling! De kinderen spelen nog even lekker in de natuurspeeltuin met springkussen, of in de indoor speeltuin

TIP: Het Staatsbosbeheer Kabouterpad lopen met jouw kinderfeestje? Dat kan! Voor meer informatie neem je even contact met ons op via: info@bungalowpark-hoenderloo.nl of 055-3781808

Ingang: Krimweg 140, Hoenderloo

Tegenover Bungalowpark Hoenderloo

Kosten: € 5,95 per kind

Jouw knapzak haal je op bij Bungalowpark Hoenderloo, direct gelegen tegenover de ingang van het Kabouterpad. Je kunt hier tevens parkeren en na afloop wat drinken in familierestaurant De Boskantine.


bottom of page