Hoi Veluwe liefhebber!

Mijn naam is Patricia en ik ben Veluwe ambassadeur bij Bungalowpark Hoenderloo.

 

Ik ben er trots op dat ik mij ambassadeur mag noemen van de mooiste omgeving van Nederland! Want dat ben ik ook echt! Met bossen, heide, zandvlaktes en een hoge attractiedichtheid hoef je je hier nooit te vervelen. Mag wel natuurlijk, lekker luieren en genieten van de rust ;)

Leuk dat je even komt kijken op mijn pagina. Heb je een vraag? Via contact kun je zien hoe je mij (of een van mijn collega's) het beste kunt bereiken. Tot snel!

Patricia.jpg
Veluwse groet, Patricia

Veluwe ambassadeur

Bungalowpark Hoenderloo

Ga verder

Goed voorbereid op reis!

Marije geeft je een paar handige tips om goed voorbereid op vakantie te gaan.

De veelgestelde vragen op een rij

Hoe laat kan ik in- en uitchecken?


Een dag voor aankomst ontvang je een mail met alle incheck info. Op de dag van aankomst is de bungalow om 15.00 uur klaar en kun je het park op. Wil je eerder aankomen? Dat kan! Wij bieden de vroege-incheck service. Kijk bij services voor meer informatie hierover. Op de dag van vertrek vragen we je om de bungalow voor 10:00 uur te verlaten. Wil je relaxt vertrekken en tot 12:00 uur blijven? Boek dan een late uitcheck bij via de Services. Wil je buiten openingstijden in- en uitchecken dan kan dat ook. Voor het inchecken graag wel even telefonisch melden bij onze gastenservice, zodat wij je de procedure kunnen uitleggen. Uitchecken buiten openingstijden is ook mogelijk. Tegenover de receptie vind je bagagekarren die je kunt gebruiken voor verplaatsing van je bagage.
Is er standaard bedlinnen aanwezig?


Ja, standaard verhuren wij onze bungalows inclusief bedlinnen. De bedden zijn standaard niet opgemaakt. Deze service kun je bijboeken. Kijk bij Services voor meer informatie hierover.
Wat is er allemaal in de bungalow aanwezig?


De bungalows zijn compleet uitgevoerd met al het klein inventaris, waaronder serviesgoed, pannen, koffiezetapparaat, waterkoker, etc. De exacte samenstelling van het inventaris verschilt per type bungalow. Ook verschilt per type bungalow of bijvoorbeeld een combioven standaard aanwezig is. Dit is uiteraard altijd nog los bij te boeken. Via de pagina 'Parkinfo' kun je de extacte inventarislijsten per type bekijken.
In welke bungalow verblijf ik?


Dit is nog niet met zekerheid aan te geven, omdat dit nog op de dag van aankomst kan wijzigen i.v.m. de bezetting. Wanneer je een specifieke bungalowvoorkeur heeft aangegeven zal dit uiteraard niet meer wijzigen.
Hoe laat ik de accommodatie achter bij vertrek?


Jammer, je moet weer naar huis. Wij hopen dat je een leuke tijd hebt gehad en dat we je in de toekomst nog eens mogen verwelkomen! Vergeet voor het uitchecken niet om: * De accommodatie veegschoon achter te laten * Het vuile beddengoed in een kussensloop in de hal te leggen * De vaatwasser uit te ruimen en de afwas schoon in de kastjes te plaatsen * De koelkast leeg en schoon te maken * Alle vuilnisbakken te legen en het afval in een van de ondergrondse containers te deponeren * Alle deuren en ramen te sluiten, de thermostaat op 10°C te zetten en alle lampen en apparatuur uit te schakelen. Je kunt de sleutels vóór 10.00 uur inleveren bij de receptie.
Kan ik bij de bungalow parkeren?


Bungalowpark Hoenderloo is een autoluw park. Dit betekent dat auto’s op het park alleen zijn toegestaan tijdens het in- en uitladen van de bagage. Je kunt gebruikmaken van de algemene parkeerplaats en p2. Voor boodschappen e.d. zijn bagagekarren beschikbaar, je vind deze bij de receptie.
Hoe krijg ik toegang tot het gratis Wifi netwerk?


Zowel in ons hoofdgebouw als in de bungalow kun je gratis gebruikmaken van ons Wifi-netwerk. Op de afzuigkap in de bungalow zit een sticker met een unieke code. Met deze code heb je toegang tot het netwerk. In het hoofdgebouw heb je vrij toegang tot het netwerk ‘Bungalowpark Hoenderloo’, hier heb je geen code voor nodig.
Kan ik mijn elektrische auto opladen?


Ja, Bungalowpark Hoenderloo heeft twee reguliere elektrapunten om je elektrische auto op te laden. Vraag één van onze medewerkers om de sleutel.
Is er ook een supermarkt?


Dagelijks is onze minishop geopend van 09.00 tot 17.00 uur. De shop vind je in ons Activiteitencentrum, je kunt er terecht voor verse melk, verse broodjes, wijntje of een biertje en nog veel meer.
Is er een pinautomaat?


Bij Bungalowpark Hoenderloo kun je alles met pin betalen. In de Spar in Hoenderloo staat een pinautomaat. Deze pinautomaat is alleen te gebruiken tijdens de openingstijden van de supermarkt. Verder vind je een pinautomaat in Beekbergen.
Kunnen wij onze post door laten sturen?


Ja, dit is mogelijk. Wij houden dan jouw poststukken apart zodat je deze tijdens de openingstijden kunt afhalen.
Kunnen wij een extra sleutel van de bungalow krijgen?


Ja, dit is mogelijk. Wij vragen € 10,- borg voor deze extra sleutel. De borg krijg je uiteraard weer retour na inlevering van de sleutel.
Waar vind ik info over de bungalow en het park?


Benieuwd naar de actuele openingstijden, het animatieprogramma of de handleiding van de magnetron? Op de pagina Parkinfo wordt je naar alle info van het park én de bungalow doorverwezen.

Ga verder

 
 
 

Lees mijn blog

- Veluwse inspiratie van mij en mijn collega's - 

 

Op avontuur bij Klimbos Veluwe!

Met mijn twee zoons ging ik op ontdekking bij Klimbos Veluwe. 

Wat denk jij... Zouden ze echt bestaan?

Je komt het te weten bij het Kabouterpad bij Staatbosbeheer!

Ga verder

 

Relaxt op vakantie

- Kies voor diverse services voor een heerlijk verblijf - 

Maak kennis met onze services

Hieronder een greep van onze services die je verblijf nog leuker maken. Kies de services die jou aanspreken door ze direct te reserveren. Wij zorgen dat alles klaar staat bij aankomst.

Meest gekozen

VROEGE INCHECK

AANKOMSTDAG

Al vanaf 12.00 uur uw bungalow in? Dat kan. Reserveer snel want het is beperkt mogelijk.

Meest gekozen

Voor:

€15,00 p.b.

OPMAAK SERVICES

GEHELE VERBLIJF

Kies voor een hotelservices; met opgemaakte bedden bij aankomst in uw bungalow.

Meest gekozen

Voor:

€5,- p.p.

Bekijk alle services

Untitled-1.png

Laat je inspireren door onze Veluwe ambassadeurs

Contact

- Nog vragen? Neem contact met ons op - 

Al zin in de vakantie?

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan de extra informatie. Mocht je nog vragen hebben, meer informatie willen of misschien nog iets missen, neem dan gerust contact met mij op. 

Wij zijn te bereiken via de mail, telefonisch, Whats App of via het formulier hiernaast.

Patricia.jpg
Groet, Patricia

Vragen?

Bericht ontvangen!

 

Met info over de bungalow, aanbiedingen, openingstijden en activiteiten

Vragen? Check de parkinfo!

Patricia_edited.png