top of page

Over ons

OVER ONS

Natuurparken

Bungalowpark Hoenderloo is één van de bedrijven van Natuurparken. Natuurparken creëert trendsettende gastvrijheidsconcepten. De bedrijven van Natuurparken zijn gedreven door een scherpe missie en zijn constant bezig om binnen hun niche - op klantbeleving - uit te blinken. Door de in-house ontwikkelde software concepten of nieuwe organisatievormen zijn de bedrijven van Natuurparken innovatief binnen de leisure. 

 

Onze organisatiestructuur is plat en kent geen managers. Wij geloven en vertrouwen in de zelfstandigheid en kennis van onze medewerkers. Door te werken in rollen zijn we snel, flexibel en allen een expert binnen ons domein.

 

Wij zijn een eigenzinnig en betrokken familiebedrijf. Gastheerschap staat bij ons in alles centraal. Gasten noemen wij vrienden, en 'vrienden maken' zit niet alleen in ons DNA, maar ook in onze missie;"Vrienden maken door een onvergetelijke ervaring te bezorgen". Dit doen wij door onze gasten te verassen en een stapje extra te zetten. Dat doe jij toch ook voor je vrienden?

 

Ben je geïntresseerd geraakt in onze manier van werken, onze visie en ambitie? Bekijk een van de onderstaande video's of lees ons!

BEKIJK ONZE BEDRIJVEN

20170520-MED_7285.jpg

Bungalowpark Hoenderloo

Schermafbeelding 2020-10-13 om 10.55.52.

Superhost

_RWP7788 (3).JPG

Glamp Outdoor Camp

Schermafbeelding 2020-10-13 om 10.56.43.

Holiday Assistant

Meer weten over ons bedrijf? Download het handboek en

"Raak geïnspireerd door onze missie"

Cover handboek.png
Over ons

Solliciteren?

Vragen?

Wij zijn te bereiken via: 055 378 1808

werken@bungalowpark-hoenderloo.nl

PROJECTS
bottom of page