Wij nemen maatregelen tegen het

Corona-virus

Beste Veluwe liefhebber!

Graag informeren wij je uitgebreid over de maatregelen die wij hebben genomen tegen verdere verspreiding van het corona-virus. 

Ons park kenmerkt zich door de vrije ruimte en natuur. Bij uitstek een plek waar je juist heerlijk kunt genieten van de rust & ruimte. Op de plekken waar mogelijk meerdere personen tegelijkertijd komen; zoals onze receptie, animatie en horeca hebben wij maatregelen genomen. De genomen maatregelen vind je hieronder terug. 

Wij hopen op je begrip en hopen dat we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat het virus onder controle blijft. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord. 

Tot ziens in Hoenderloo!

Veluwse groet, Danny

Ambassadeur

Bungalowpark Hoenderloo

Restaurant De Boskantine

Kom je genieten van een lekker avondje uit eten? Gezellig! Wij hebben de routing van het restaurant en onze werkwijze aangepast zodat je zorgeloos geniet van jouw avondje uit. Wil je binnen eten in het restaurant is het wel goed om van tevoren te reserveren. Dit doe je via www.deboskantine.nl of telefonisch via 0553781808.

1.

Incheck procedure

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Alleen in deze periode doen we het even anders dan anders. Voorafgaand aan het verblijf ontvang je een email met alle benodigde incheck informatie, dit doen we om het incheckmoment zo kort mogelijk te houden. Wij vragen je om met slechts 1 persoon te komen inchecken. 

2.

Veluwe animatie

Het animatieprogramma is helaas beperkt. Ouders kunnen niet bij de activiteiten aanwezig zijn omdat wij de 1,5 m dan niet meer kunnen waarborgen. Kindjes onder de 4 kunnen dus alleen meedoen als dit zonder begeleiding van een ouder kan.

3.

Geen contant geld

Wij hebben ervoor gekozen om geen contant geld meer aan te nemen en ook het pinnen zoveel mogelijk uit te stellen. Daarnaast vragen we gasten om zoveel mogelijk openstaande rekeningen vooraf, via overschrijving te betalen. 

4.

Gastenservice

Onze gastenservice (receptie) is dagelijks van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Wij laten slechts 2 personen tegelijk naar binnen en slechts 1 per gezelschap/gezin. Daarnaast vragen wij je om vragen zoveel mogelijk via de telefoon, mail of WhatsApp te stellen en niet fysiek naar de receptie te komen.

Wij zijn bereikbaar op ons algemene telefoonnummer (055 378 1808). Ook kun je ons contact opnemen via WhatsApp. Na sluitingstijd is het 'storingsnummer' (055 378 1288) bereikbaar voor dringende vragen.

4.

Faciliteiten

Het zwembad is alleen op reservering mogelijk, zo zorgen we ervoor dat iedereen kan veilig kan zwemmen.

Verder zijn alle faciliteiten gewoon geopend. Kinderen kunnen lekker spelen in de binnenspeeltuin en samen met papa en mama het kabouterpad lopen. Ook kun je een fiets huren of lekker tennissen of midgetgolfen.

5.

Desinfectie in bungalows

Onze huishoudelijke dienst neemt per bungalow meer tijd om de bungalow extra grondig schoon te maken. Met speciaal desinfectiemiddel worden alle contactpunten, zoals deurklinken en lichtknoppen en alle oppervlakten bovenop de gewone schoonmaak daarvan, extra gedesinfecteerd.

6.

RIVM

Uiteraard volgen we verder de voorgeschreven maatregelen van het RIVM op. Dat betekent extra hygiëne maatregelen en een protocol wat te doen bij symptomen. 

Wij houden nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten en zullen, wanneer dit nodig is, onze maatregelen aanpassen.

6.

Stuur ons gerust een bericht!

Bungalowpark Hoenderloo

 

Krimweg 140

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@bungalowpark-hoenderloo.nl

>>WhatsApp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle