Wij nemen maatregelen tegen het

Corona-virus

Beste Veluwe liefhebber!

Graag informeren wij je uitgebreid over de maatregelen die wij hebben genomen tegen verdere verspreiding van het corona-virus. 

Wij vinden het welzijn van onze medemens erg belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om diverse extra maatregelen te nemen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. 

Ons park kenmerkt zich door de vrije ruimte en natuur. Bij uitstek een plek waar je juist heerlijk kunt genieten van de rust & ruimte. Op de plekken waar mogelijk meerdere personen tegelijkertijd komen; zoals onze receptie, animatie en horeca hebben wij maatregelen genomen. De genomen maatregelen vind je hieronder terug. 

Wij hopen op je begrip en hopen dat we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat het virus snel onder controle is. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord. 

Tot ziens in Hoenderloo!

Veluwse groet, Danny

Ambassadeur

Bungalowpark Hoenderloo

Restaurant De Boskantine is gesloten

Onze horeca gaat per 4 juni weer gedeeltelijk open. Tot die tijd is onze horeca in zijn geheel gesloten. Wel zijn er meerdere horecagelegenheden in de directe omgeving die afhaal- en of bezorgmogelijkheden aanbieden. Wij informeren u hier graag over bij aankomst.

Vanaf 4 juni is het weer mogelijk om bij ons te eten. Wij hebben onze werkwijze aangepast zodat u weer heerlijk kunt genieten van een avondje uit. Wilt u alvast reserveren? Dat kunt u telefonisch doen via 0553781808.

1.

Incheck procedure aangepast

Onze in- en uitcheck procedures passen we aan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Alleen in deze periode doen we het anders dan anders. Voorafgaand aan het verblijf ontvang je een email met alle benodigde incheck informatie, dit doen we om het incheckmoment zo kort mogelijk te houden. Wij vragen je om met slechts 1 persoon te komen inchecken. We hebben de routing bij binnenkomst zo gemaakt dat er (meer dan) anderhalve meter afstand aangehouden wordt.  

2.

Animatie beperkt

Ons animatieprogramma is beperkt. De groepsactiviteiten hebben wij gecanceld. Voor onze kleine gasten hebben wij speciale knutsel pakketjes gemaakt zodat ze zich tijdens het verblijf goed kunnen vermaken. Onze binnenspeeltuin is helaas ook nog gesloten. Wel zijn onze buitenspeelvoorzieningen geopend. 

3.

Geen contant geld

Wij hebben ervoor gekozen om geen contant geld meer aan te nemen en ook het pinnen zoveel mogelijk uit te stellen. Betalingen laten wij verlopen via betaalverzoeken. Daarnaast vragen we gasten om zoveel mogelijk openstaande rekeningen vooraf, via overschrijving te betalen. 

4.

Gastenservice anders geopend

Onze gastenservice (receptie) is dagelijks van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Wij laten slechts 2 personen tegelijk naar binnen en slechts 1 per gezelschap/gezin. Daarnaast vragen wij met klem om vragen zoveel mogelijk via de telefoon, mail of WhatsApp te stellen en niet fysiek naar de receptie te komen.

Wij zijn bereikbaar op ons algemene telefoonnummer (055 378 1808). Ook kun je ons bereiken via WhatsApp. Na sluitingstijd is het 'storingsnummer' (055 378 1288) bereikbaar voor dringende vragen.

4.

Aantal voorzieningen gesloten

Onze minishop en de indoorspeeltuin zijn nog gesloten. Het zwembad is per 16 mei weer geopend. Om een veilige zwemomgeving aan te kunnen bieden is het gebruik van het zwembad enkel op reservering mogelijk. Reserveringen kunt u doen via onze receptie. Het is mogelijk om met twee gezinnen en/of huishoudens gebruik te maken van het zwembad.  

 

Voor boodschappen verwijzen wij je door naar de Spar in Hoenderloo.

Onze overige voorzieningen zijn wel gewoon te gebruiken. Zo kun je gewoon fietsen huren bij onze receptie en bijvoorbeeld het kabouterpad lopen. Mocht je hier gebruik van willen maken neem dan van tevoren even telefonisch contact met ons op zodat we de contactmomenten bij de receptie zo kort mogelijk kunnen houden.

 

Het is helaas niet toegestaan om in ons hoofdgebouw van de sanitaire voorzieningen gebruik te maken.

5.

Desinfectie in bungalows

Onze huishoudelijke dienst neemt per bungalow meer tijd om de bungalow extra grondig schoon te maken. Met speciaal desinfectiemiddel worden alle contactpunten, zoals deurklinken en lichtknoppen en alle oppervlakten bovenop de gewone schoonmaak daarvan, extra gedesinfecteerd.

6.

RIVM

Uiteraard volgen we verder de voorgeschreven maatregelen van het RIVM op. Dat betekent extra hygiëne maatregelen en een protocol wat te doen bij symptomen. 

Wij houden nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten en zullen, wanneer dit nodig is, onze maatregelen aanpassen.

6.

Stuur ons gerust een bericht!

Bungalowpark Hoenderloo

 

Krimweg 140

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@bungalowpark-hoenderloo.nl

>>WhatsApp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle