top of page
Wij nemen maatregelen tegen het

Corona-virus

Beste Veluwe liefhebber!

Graag informeren wij je uitgebreid over de maatregelen die wij hebben genomen tegen verdere verspreiding van het corona-virus. 

Ons park kenmerkt zich door de vrije ruimte en natuur. Bij uitstek een plek waar je juist heerlijk kunt genieten van de rust & ruimte. Op de plekken waar mogelijk meerdere personen tegelijkertijd komen; zoals onze receptie, animatie en horeca hebben wij maatregelen genomen. De genomen maatregelen vind je hieronder terug. 

Wij hopen op je begrip en hopen dat we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat het virus buiten de deur houden. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord. 

Tot ziens in Hoenderloo!

1.

Restaurant De Boskantine

Ons restaurant is weer geopend, maar wel uiteraard rekening houdend met de maatregelen. Dat betekent dat wij in de middag geopend zijn met ons terras tot 18.00u. Reserveren doe je via 055 378 1808 of via service@bungalowpark-hoenderloo.nl

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om eten te bestellen als take away. Dat kan je doen via deze link.

2.

Incheck procedure

Inchecken doe je bij ons activiteitencentrum. Dit vind je in het hoofdgebouw die je direct ziet vanaf de entree en parkeerplaats van het park. Inchecken kan vanaf 15.00u. Daar krijg je de sleutel van de accommodatie en uitleg hoe je bij de bungalow komt.

3.

Veluwe animatie

Tijdens schoolvakanties en sommige feestdagen is er animatieprogramma. Helaas kunnen ouders niet bij de activiteiten aanwezig zijn omdat wij de 1,5 m dan niet meer kunnen waarborgen. Kindjes onder de 4 kunnen dus alleen meedoen als dit zonder begeleiding van een ouder kan.

4.

Contant geld

Wij willen je vragen op ons park zoveel mogelijk met de pin af te rekenen. Daarnaast vragen we gasten om zoveel mogelijk openstaande rekeningen vooraf, via overschrijving te betalen.

4.

Gastenservice

Met al je vragen betreffende je verblijf of de bungalow kun je terecht bij onze gastenservice. Zij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur, op aankomstdagen is dit tot 19:00 uur. 

De gastenservice is te bereiken via:

📱 WhatsApp: 06 217 03399

☎️ tel: 055 378 1808

💻 email: service@bungalowpark-hoenderloo.nl

Voor dringende zaken na sluitingstijd kun je ons noodnummer bellen: 055 378 1288 (alleen voor noodgevallen)

5.

Faciliteiten

Bijna al onze faciliteiten zijn geopend. Je kan gebruik maken van onze midgetgolf, tennisbaan, speeltuin en uiteraard kan je het kabouterpad of de Ranger Route lopen. Het zwembad is ook geopend, wel moet je hiervoor reserveren zodat je maximaal met 25 personen per keer zwemt. Dit doe je bij het activiteitencentrum of via whatsapp

6.

RIVM

Uiteraard volgen we verder de voorgeschreven maatregelen van het RIVM op. Dat betekent extra hygiëne maatregelen, het dragen van een mondkapje in openbare ruimten en een protocol wat te doen bij symptomen. 

Wij houden nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten en zullen, wanneer dit nodig is, onze maatregelen aanpassen.

bottom of page