Wij nemen maatregelen tegen het

Corona-virus

Beste Veluwe liefhebber!

Graag informeren wij je uitgebreid over de maatregelen die wij hebben genomen tegen verdere verspreiding van het corona-virus. 

Ons park kenmerkt zich door de vrije ruimte en natuur. Bij uitstek een plek waar je juist heerlijk kunt genieten van de rust & ruimte. Op de plekken waar mogelijk meerdere personen tegelijkertijd komen; zoals onze receptie, animatie en horeca hebben wij maatregelen genomen. De genomen maatregelen vind je hieronder terug. 

Wij hopen op je begrip en hopen dat we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat het virus buiten de deur houden. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord. 

Tot ziens in Hoenderloo!

Veluwse groet, Danny

Ambassadeur

Bungalowpark Hoenderloo

1.

Restaurant De Boskantine

Helaas is ons restaurant gesloten. Wel kun je een aantal dagen per week lekker wat komen afhalen. Via deze link kun je bestellen en aan de voorzijde van het hoofdgebouw afhalen.

2.

Incheck procedure

Voorafgaand aan het verblijf ontvang je een email met alle benodigde incheck informatie, de bungalownaam en een plattegrond zodat je vanaf 15 uur op de dag van aankomst rechtstreeks naar de bungalow kunt rijden. Heb je vragen? Kun je altijd terecht bij onze gastenservice.

3.

Veluwe animatie

Tijdens schoolvakanties en sommige feestdagen is er animatieprogramma. Helaas kunnen ouders niet bij de activiteiten aanwezig zijn omdat wij de 1,5 m dan niet meer kunnen waarborgen. Kindjes onder de 4 kunnen dus alleen meedoen als dit zonder begeleiding van een ouder kan.

 

Knutsel Studio dagelijks geopend van 10:00 - 16:30 uur

In ons Activiteitencentrum vind je de Knutsel Studio, alle kindjes kunnen hier de hele dag op inloop lekker knutselen. Normaal gesproken is dit onder begeleiding van een ouder. Ivm de maatregelen is dat nu alleen voor de kleintjes en kunnen oudere kinderen zelf komen knutselen.

4.

Contant geld

Wij willen je vragen op ons park zoveel mogelijk met de pin af te rekenen. Daarnaast vragen we gasten om zoveel mogelijk openstaande rekeningen vooraf, via overschrijving te betalen.

4.

Gastenservice

Met al je vragen betreffende je verblijf of de bungalow kun je terecht bij onze gastenservice. Zij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur, op aankomstdagen is dit tot 19:00 uur. 

De gastenservice is te bereiken via:

📱 WhatsApp: 06 217 03399

☎️ tel: 055 378 1808

💻 email: service@bungalowpark-hoenderloo.nl

Voor dringende zaken na sluitingstijd kun je ons noodnummer bellen: 055 378 1288 (alleen voor noodgevallen)

5.

Faciliteiten

Het zwembad, restaurant en de binnenspeeltuin zijn gesloten.

Verder zijn alle faciliteiten gewoon geopend. Kinderen kunnen samen met papa en mama het kabouterpad of de Ranger Route lopen. Ook kun je een fiets huren of lekker tennissen of midgetgolfen. Kom gerust even langs in ons Activiteitencentrum.

6.

RIVM

Uiteraard volgen we verder de voorgeschreven maatregelen van het RIVM op. Dat betekent extra hygiëne maatregelen, het dragen van een mondkapje in openbare ruimten en een protocol wat te doen bij symptomen. 

Wij houden nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten en zullen, wanneer dit nodig is, onze maatregelen aanpassen.

Stuur ons gerust een bericht!

Bungalowpark Hoenderloo

 

Krimweg 140

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@bungalowpark-hoenderloo.nl

>>WhatsApp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle