Wij nemen maatregelen tegen het

Corona-virus

Beste Veluwe liefhebber!

Graag informeren wij je uitgebreid over de maatregelen die wij hebben genomen tegen verdere verspreiding van het corona-virus. 

Ons park kenmerkt zich door de vrije ruimte en natuur. Bij uitstek een plek waar je juist heerlijk kunt genieten van de rust & ruimte. Op de plekken waar mogelijk meerdere personen tegelijkertijd komen; zoals onze receptie, animatie en horeca hebben wij maatregelen genomen. De genomen maatregelen vind je hieronder terug. 

Wij hopen op je begrip en hopen dat we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat het virus onder controle blijft. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord. 

Tot ziens in Hoenderloo!

Veluwse groet, Danny

Ambassadeur

Bungalowpark Hoenderloo

1.

Restaurant De Boskantine

Helaas is ons restaurant gesloten. Wel kun je lekker wat komen afhalen. Via deze link kun je bestellen en aan de voorzijde van het hoofdgebouw afhalen.

2.

Incheck procedure

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Alleen in deze periode doen we het even anders dan anders. Voorafgaand aan het verblijf ontvang je een email met alle benodigde incheck informatie, de bungalownaam en een plattegrond zodat je vanaf 15 uur op de dag van aankomst rechtstreeks naar de bungalow kunt rijden.

3.

Veluwe animatie

Het animatieprogramma is helaas beperkt. Ouders kunnen niet bij de activiteiten aanwezig zijn omdat wij de 1,5 m dan niet meer kunnen waarborgen. Kindjes onder de 4 kunnen dus alleen meedoen als dit zonder begeleiding van een ouder kan.

4.

Contant geld

Wij willen u vragen op ons park zoveel mogelijk met de pin af te rekenen. Daarnaast vragen we gasten om zoveel mogelijk openstaande rekeningen vooraf, via overschrijving te betalen.

4.

Gastenservice

Onze gastenservice (receptie) is dagelijks van 09:00 tot 17:00 uur geopend, op aankomstdagen sluit de gastenservice om 19:00 uur. Wij laten slechts 2 personen tegelijk naar binnen en slechts 1 per gezelschap/gezin. Daarnaast vragen wij je om vragen zoveel mogelijk via de telefoon, mail of WhatsApp te stellen en niet fysiek naar de receptie te komen. Kom je toch naar onze receptie, dan vragen wij je om een mondkapje te dragen.

Wij zijn bereikbaar op ons algemene telefoonnummer (055 378 1808). Ook kun je ons contact opnemen via WhatsApp. Na sluitingstijd is het 'storingsnummer' (055 378 1288) bereikbaar voor dringende vragen.

5.

Faciliteiten

Het zwembad, restaurant en de binnenspeeltuin zijn gesloten.

Verder zijn alle faciliteiten gewoon geopend. Kinderen kunnen samen met papa en mama het kabouterpad of de Ranger Route lopen. Ook kun je een fiets huren of lekker tennissen of midgetgolfen.

6.

RIVM

Uiteraard volgen we verder de voorgeschreven maatregelen van het RIVM op. Dat betekent extra hygiëne maatregelen, het dragen van een mondkapje in openbare ruimten en een protocol wat te doen bij symptomen. 

Wij houden nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten en zullen, wanneer dit nodig is, onze maatregelen aanpassen.

Stuur ons gerust een bericht!

Bungalowpark Hoenderloo

 

Krimweg 140

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@bungalowpark-hoenderloo.nl

>>WhatsApp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle